Az ETARGET nagy segtsgnkre van mind rtkestsi oldalon, mind j felhasznlk gyjtse szempontjbl. A rendszer hasznlata egyrtelm, egy-egy hirdetsi kampny leveznylse szinte gyerekjtk. A klnbz rtestk, statisztikk, illetve egyb szolgltatsok biztostjk, hogy kampnyainkrl folyamatos, napra ksz informciink legyenek.
Cseh Balzs, online marketing vezet, CompLex Kiad Kft.
A szolgltatsrl az eTarget levele alapjn rtesltnk. Kulcsszavainkat folyamatosan aktualizljuk a visszajelzseknek megfelelen. Nagyon tetszik, hogy kifejezetten olyan oldalakon jelenik meg hirdetsnk, ahov a clkznsgnk nagy valsznsggel gyakran elltogat.
internet, multimdia, grafika, eVilg
Hatkony, korrekt s rugalmas. Ezek a szavak jutnak eszembe ha az ETARGET kerl szba. Ennyi j gyflrl mg lmodni sem mertnk! Kinttk magunkat, s most a legnagyobbak kztt vagyunk. Nagyon j rz$ :)
Webtown-Informatika Szmtstechnikai Kft.
Oldalamat egy kereskelmi megolds npszerstsre hoztam ltre, clom a hirdetssel az volt, hogy elrjem a napi 200 j ltogat megszltst, ez szmomra az eddigi statisztikim szerint messzemenkig kifizetd. Ezt a clt tegnap dlutn 4-tl jflig bven tlhaladta az j ltogatk szma...
Gal Robert, www.sikerkovacs.hu
Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83