Partnerügynökségek


Legyen Ön is partnerügynökségünk, és éljen az ezzel járó pénzügyi előnyökkel. Folyamatos professzionális képzéseink, kampánykezelési tanácsaink révén szerezze meg az Etarget Partner logóval ellátott tanúsítványunkat.

 

Minőségi szolgáltatásnyújtás garanciája

A minőségi szolgáltatásnyújtást garantálja a partner tanúsítvány, amelyet az általunk tartott speciális képzés elvégzése után vehetnek át a résztvevők. A tanúsítvány minden évben az együttműködés két fokozatában szerezhető meg: ETARGET CERTIFIED PARTNER vagy ETARGET CERTIFIED BUSINESS PARTNER.

 

       

 
A tanúsítvány megszerzésének feltételeiA tanúsítványt azon társaságok kaphatják meg, amelyek függetlenek az Etargettől , azaz nem állnak tulajdonosi, részvényesi, alkalmazotti és egyéb kapcsolatban a társasággal. A tanúsítvány birtokosai teljesítik az összes feltételt a tanúsítvány kiadására, és rendelkeznek azon előfeltételekkel, amelyek szükségesek az Etarget kampányainak kezelésére szolgáló professzionális szolgáltatások biztosításához.

 

 
A tanúsítvány megszerzésének előnyei: - - éves szakképzések specialistáinkkal, - jogosultság a partneri együttműködés speciális logójának használatára, - további előnyök az együttműködésről szóló szerződésből kifolyólag, - elsőbbségi ügyfélszolgálat és egyénre szabott szolgáltatások, - az ügyfelek számára a tanúsítvánnyal rendelkező ügynökségek garanciát jelentenek a minőségre és a megbízhatóságra, - ügynöksége logóját és nevét beleegyezésével szívesen megjelenítjük az Etarget weboldalain, a weboldalára mutató linkkel együtt.
 
Készen áll az együttműködésre? Az együttműködés és a partner tanúsítvány megszerzésének feltételeit kérésére elektronikus formában küldjük. Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi telefonszámon: +36 1 / 445 37 83, vagy az uzlet@etarget.hu.

A legjobbaknak dolgozunk!


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83