INFOLINE00 36 1 445 37 83

 

Partnerügynökségek


Legyen Ön is partnerügynökségünk, és éljen az ezzel járó pénzügyi előnyökkel. Folyamatos professzionális képzéseink, kampánykezelési tanácsaink révén szerezze meg az Etarget Partner logóval ellátott tanúsítványunkat.

 

Minőségi szolgáltatásnyújtás garanciája

A minőségi szolgáltatásnyújtást garantálja a partner tanúsítvány, amelyet az általunk tartott speciális képzés elvégzése után vehetnek át a résztvevők. A tanúsítvány minden évben az együttműködés két fokozatában szerezhető meg: ETARGET CERTIFIED PARTNER vagy ETARGET CERTIFIED BUSINESS PARTNER.

 

       

 
A tanúsítvány megszerzésének feltételeiA tanúsítványt azon társaságok kaphatják meg, amelyek függetlenek az Etargettől , azaz nem állnak tulajdonosi, részvényesi, alkalmazotti és egyéb kapcsolatban a társasággal. A tanúsítvány birtokosai teljesítik az összes feltételt a tanúsítvány kiadására, és rendelkeznek azon előfeltételekkel, amelyek szükségesek az Etarget kampányainak kezelésére szolgáló professzionális szolgáltatások biztosításához.

 

 
A tanúsítvány megszerzésének előnyei: - - éves szakképzések specialistáinkkal, - jogosultság a partneri együttműködés speciális logójának használatára, - további előnyök az együttműködésről szóló szerződésből kifolyólag, - elsőbbségi ügyfélszolgálat és egyénre szabott szolgáltatások, - az ügyfelek számára a tanúsítvánnyal rendelkező ügynökségek garanciát jelentenek a minőségre és a megbízhatóságra, - ügynöksége logóját és nevét beleegyezésével szívesen megjelenítjük az Etarget weboldalain, a weboldalára mutató linkkel együtt.
 
Készen áll az együttműködésre? Az együttműködés és a partner tanúsítvány megszerzésének feltételeit kérésére elektronikus formában küldjük. Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi telefonszámon: +36 1 / 445 37 83, vagy az uzlet@etarget.hu.

A legjobbaknak dolgozunk!


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83