ETARGET banner reklám


Az ETARGET több, mint 40 nemzetközi reklámhálózatba közvetít reklámot. Ezt Ön is kihasználhatja, ha saját banner kampányt tölt fel. Ha nincs saját bannere, segítünk létrehozni.

 

 
 
Hirdetés több ezer weboldalon jelenhet meg

Az ETARGET a Programmatic technika segítségével több tízezer weboldalhoz ad bannerhozzáférést bel- és külföldön egyaránt. Saját, magyarországi hálózatunk szintén minőségi felületeket jelentenek. A weboldalak szekcióban a honlapokat elsősorban az elérhetőség, minőség és ár szempontjából vesszük figyelembe.

Példák arra, hogy jelenleg hol jelenítünk meg reklámot:

 

 

 
Attraktív formátumokEgy jó banner figyelemfelkeltő és könnyen megjegyezhető, ráadásul a honlapjára irányíthat új ügyfeleket. Egyszerű és jól átlátható felületünk célja, hogy könnyen, saját kézzel tudjon ilyen bannereket létrehozni és megjeleníteni. Ha ennél többet szeretne, kérje szakembereink segítségét, bármilyen komplikált elképzelésre megpróbálunk megoldást találni. A különböző bannerformátumokat megnézheti példaoldalunkon.

 

Rozmer 300x300px
Rozmer pre tablet 300x300px
Rozmer 1200x400px
Rozmer 120x600px
Rozmer 300x600px
Rozmer 160x600px
Rozmer pre tablet 160x600px
Rozmer 300x250px
Rozmer pre mobil 300x250px
Rozmer 468x60px
Rozmer 728x90px
Rozmer 970x250px
Rozmer pre tablet 970x250px
Rozmer pre mobil 320x50px
Rozmer pre mobil 560x768px
 
A jó célzás pénzt takarít megA célzás azért fontos, mert ez a legjobb módja a spórolásnak. A legtöbb esetben a reklámot egy pontos célközönségnek célszerű megjeleníteni, azoknak a felhasználóknak, akiket a legnagyobb valószínűséggel érdekelhet a hirdetett termék, vagy szolgáltatás. Rendszerünkben több tíz előre beállított célközönség közül válogathat, demográfiai, földrajzi kritériumok alapján.

A jó célcsoport kiválasztása nagyon fontos, ez határozza meg, hogy kampánya sikeres lesz-e. Az adminisztrációs felületén megtalálja az aktuálisan elérhető publikumokat leírásukkal együtt.

 

 
Mindig a legjobb árA reklám megjelenítési felületét online licit alapján lehet megszerezni, ami garantálja, hogy az adott pillanatban a legjobb árat kapja.

A költségvetést és az egységárat Ön állítja be. A banneres reklámért 1000 megjelenítés után szokás fizetni (CPM). A reklám létrehozásakor meg kell adni, hogy mekkora az az összeg, amit 1000 megjelenítésre szán. Ennél többet biztosan nem fog fizetni, kevesebbet lehet.

 
Hogyan működik? 1. Regisztráció. A regisztráció ingyenes, és nem kötelezi semmire sem.2. Töltse fel bannereit (ha nincs ilyen, segítünk elkészíteni).3. Állítsa be a megfelelő célzást. Választhat téma általi célzást, érdeklődési kör alapján, demográfiai, földrajzi beállítások alapján, remarketing, vagy felületi célzást. 4. Állítsa be a költségvetést, az árakat, és a kampány időzítését. Többre nincs is szükség.5. A kampány futás közben is optimalizálható az elért CTR, vagy konverziós arányok, de más kritériumok alapján is.

Hozza létre reklámkampányát most, fizetni ráér a kampány indításakor.
 
Felkészült saját reklám indítására?
Kapcsolatfelvétel Regisztráció


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83