Videoreklám

 

A video reklám alternatív megjelenési felülelet jelent minden olyan honlapon, ahol beépített videolejátszó van. Az ETARGET partnerhálózatában számos ilyen partner van, lokális és nemzetközi egyaránt. Kérje munkatársaink segítségét videokampány létrehozásához.

 

A Pre-roll video lejátszását a felhasználó indítja elA Pre-roll video rövid spot, ami a lejátszás során a kívánt video tartalom előtt van lejátszva. Csak akkor indul el, ha a felhasználó rákattint a lejátszás gombra, ezért a megtekintési aránya nagyon magas. Sajátossága a „video átugrása“ gomb, amivel a felhasználó 8mp után befejezheti a pre-roll videó lejátszását.
 
Célzás tartalom szerinti, vagy felhasználóra Videoreklám esetén is elérhetőek azok a célzási lehetőségek, amelyek a banneres hirdetésekből már ismerhetnek. Ezek közül a legjellemzőbbek a tartalom szerinti célzás és a remarketing. Pre-roll video létrehozásával Ön is növelheti kampányai elérését, sőt olyan honlapokon is megjelenhet, ahol különben nincs videolejátszó, de van megfelelő méretű banneres pozíció. Az ilyen felületeken a video automatikusan elindul, ez nagyon könnyen megragadja a felhasználó figyelmét.
 
 
Olcsóbb, mint hinné Nem kell nagy költségvetés ahhoz, hogy kipróbálhassa a videohirdetést. A pre-roll videót kisebb hirdető is meg tudja engedni magának. A video reklám jó alternatíva, de akár ki is válthatja a televíziós reklámot, amely sokkal drágább, és nem is tudja a felhasználót direkt átirányítani a hirdető honlapjára.
 
 
Íme egy példa a videoreklámra

 
Kampánytámogatás Az adminisztrációs felületet úgy szerkesztettük meg, hogy a lehető legintuitívabb legyen, ezért hisszük, hogy egyedül is könnyen létre tudja hozni kampányát. Ha érdeklik a részletek, a pontos technikai specifikációta linkre kattintva érheti el. Ha segítségre lenne szüksége, nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk, és akár tippeket is adunk, hogy hogyan tudja még effektívebbé tenni videokampányát.
 
Kapcsolatfelvétel Regisztráció


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83