Tanácsadás

 

Professzionális képzéseket nyújtunk, valamint ingyenes tanácsadást minden kedves ügyfelünknek, s készek vagyunk segíteni minden kérdésükkel kapcsolatban, a kampánykezeléstől a rendszerünk működési elvéig, akár személyesen, telefonon, vagy e-mailben.

 

 
 
 
ÜgyfélszolgálatTekintet nélkül arra, hogy kampánya milyen méretű, régi vagy új ügyfelünk, bármikor bizalommal fordulhat hozzánk az alábbi telefonszámon: +36 1 / 445 37 83, vagy az uzlet@etarget.hue-mail címen. Ha nem talált olyan terméket, vagy szolgáltatást, ami megfelelne Önnek, megpróbálunk egyedi megoldást találni az Ön elképzelései alapján. Az online reklám piaca gyorsan fejlődik és változik, ezért a legújabb trendek és újdonságok terén se habozzon kapcsolatba lépni velünk, specialistáink örömmel elmagyarázzák a szükséges tudnivalókat.

 

 
Leggyakoribb kérdések és válaszok Választ keres kérdésére szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy nem érhetőek egyes fogalmak? Összegeztük a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre és megmagyaráztuk azon fogalmakat, amelyekkel világunkban találkozhat. Amennyiben nem találta meg a kérdésére a választ, szívesen fogadjuk azt telefonon, vagy e-mailben.
 
Legelőnyösebb feltételek az ügynökségek és kampánykezelők részére Amennyiben több hirdetői fiókot kezel különböző ügyfeleknek, vagy nagy mennyiségben hirdet és teljesíti az együttműködés feltételeit, csatlakozzon partner ügynökségeink körébe. Támogatásunknak köszönhetően ügyfelei kampánykezeléséért előnyös feltételekhez juthat, és megszerezheti a partner tanúsítványt, amellyel megbízható partnerré lép elő. Megtanítunk minden részletet, a későbbiekben pedig specialistáink rendelkezésre állnak akármikor, amikor tanácsadásra vagy segítségre lesz szüksége.


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83