Árlista

 

Az ETARGET reklám árazása licit, vagy előre megállapodott személyes ajánlat alapján történik. A hirdetés maximális összegét Ön állapítja meg – a betervezett összeg fölé nem mehet egy kampány ára.

 

 
Az egyes reklámformátumok áraA PPC reklám, amely szöveges hirdetés és kisméretű vizuális elem kombinációja, kattintás alapján térített, vagyis a reklám megjelenése ingyenes, csak a kattintásért kell fizetni.

A Banneres reklám vizuális prezentáció, ezért nem a kattintásért, hanem megjelenítésért kell fizetni. Az ETARGET támogatja az összes fő bannerformátumot. A bannerformátumok részletes leírásához és a technikai specifikáció megismeréséhez kattintson a linkre.

Példák arra, hogy jelenleg mennyibe kerül a banner 1000 megjelenítésre:

Megjegyzés: CPM - cost per mile - 1000 megjelenésre jutó ár.

Ha több hirdető kampányait kezeli, vagy nagy volumenben szeretne reklámozni, kérjen kedvezményes árat.Az együttműködés feltételeinek megismeréséhez lépjen velünk kapcsolatba.

 
Az aktuális árak a regisztrációban fel vannak tüntetve

Az árakat az aktuális kereslet és kínálat alakítja. Regisztráció, hogy láthassa az aktuális árak alakulását.

A hirdetések árának alakulását az aktuális kereslet befolyásolja, vagyis a sikeres hirdetéshez licitálni kell. A könnyebb orientáció kedvéért a reklámkampány létrehozásakor a rendszer segít azzal, hogy feltünteti az optimális árakat minden támogatott reklámformátumhoz. Az ár, amit beállít, mindig a maximális lehetséges ár, a hirdetés lehet ennél olcsóbb. A célunk, hogy a lehető legjobb feltételek mellett hirdethessen.
Példák arra, hogy jelenleg mennyibe kerülnek a kattintások:

Megjegyzés: CPC - cost per click - kattintásonkénti költség.

 

 
Hozza létre reklámkampányát most, fizetni ráér a kampány indításakor

Kétféle módon fizethet be: átutalással és bankkártyás fizetéssel. Az ETARGET reklám keretfeltöltéses módszerrel működik. Ön döntheti el, hogy mekkora összegért szeretne hirdetni. Az első feltöltés minimális összege 20.000Ft, később bármikor feltöltheti egyenlegét (min. 10.000Ft-tal). Ha keretösszeg lemerül, kampányai automatikusan leállnak amíg egyenlegét ismét fel nem tölti. Így biztosan nem költ többet, mint amennyit szeretett volna. A Direkt vásárlás szolgáltatás minimális kezdőára 75.000 Ft.

 

Kérjen tőlünk árajánlatot.

 


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83