INFOLINE06 1 808 83 53

ÁRLISTA

Az Etargetben csak akkor fizet, ha az ügyfél rákattint az Ön hirdetésére. Ez azt jelenti, hogy a hirdetés megjelenítése ingyenes, csak akkor kell fizetnie, ha az Ön termékei, szolgáltatásai valakinek felkeltették az érdeklődését. Ebből is látszik, hogy nem fizet feleslegesen az olyan felhasználók után, akiket nem szólított meg az Ön hirdetése annyira, hogy rá is kattintsanak a hirdetésére.

Példa: Befizeti a kezdő befektetést, azaz 20 000 forintot + ÁFA. Az Ön reklámja azonnal megjelenik. Minden egyes kattintásnál levonjuk az Ön egyenlegéből a kattintásonkénti árat. Az Ön hirdetése mindaddig meg fog jelenni, amíg nem fogy el az egyenlege.

A szolgáltatás aktiválásának díja:                                             0 forint

A hirdetés megjelenítésének díja:                                            0 forint

A kattintások ára:                                                                 Az árak az ingyenes regisztrációt követően érhetők el

Minimális kezdő egyenleg:                                                       20 000 forint + ÁFA

A hirdetések száma:                                                               korlátlan

Az oldalak száma, amelyen megjelennek a hirdetések                1700

Fizetési lehetőségek

Nem tudja, mennyi pénzt fektessen be az internetes reklámokba? Elkészítettünk Önnek egy javaslatot, hogy hogyan állítson össze egy havi költségvetést az Etargetben.

Mi az ETARGET?

Az Etarget PPC és RTB internetes hirdetési forma. A PPC hirdetés előnye, hogy a hirdetés megjelenítése ingyenes, fizetni csak a kattintásokért kell - tehát a látogatókért, akik az Ön weboldalára érkeznek. Az RTB jelentése real time bidding, banneres hirdetés valós időben a lehető legalacsonyabb áron.

Magyarországon több ezer honlapon jelennek meg ezek a hirdetések.   © 2002 - 2017 ETARGET Zrt.
Kapcsolatfelvétel

+36 1 / 808 83 53