INFOLINE00 36 1 445 37 83

 

 

Önkiszolgáló rendszer


Az ETARGET rendszer használatához először be kell regisztrálni. A regisztráció ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Első reklámkampányát pár perc alatt, fölösleges lépések nélkül létre tudja hozni. Ha szükséges, segítünk benne, hogy a legjobban megfeleljenek az Ön speciális szükségleteinek, elvárásainak.

 

 
Egyszerű, közérthető kezelőfelület

Az ETARGET felhasználói felületén komplex leírásokat talál arról, hogy hogyan tudja az egyes szolgáltatásokat a lehető legoptimálisabban igénybe venni, legyen az kattintás alapú hirdetés, banneres vagy video reklám. A felhasználói felületen közvetlen hozzáférése van minden olyan eszközhöz, amelyre a kampánya futása során szüksége lehet.

 

 
Ingyenes regisztráció Ha ki szeretné próbálni az ETARGET rendszert, regisztráljon ingyenesen, a regisztráció nem kötelezi semmire sem. Állítsa be kampányát kedve szerint, fizetni elég, amikor futtatni akarja hirdetését. Regisztráljon, és fedezze fel a felhasználói felület által nyújtott funkciókat. Ha már regisztrált, jelentkezzen be, és próbálja ki első saját internetes reklámkampányát.
 


Kapcsolat

Etarget Zrt. Flórián tér 1 1033 Budapest Adósz.:14178214-2-41 Cégjegyzéksz.: 01-10-045872

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83