Partnerhálózat


Legyen Ön is partnerünk és keressen pénzt az oldalán megjelenő reklámokkal. Haladó monetizációs technológiát kínálunk, melynek köszönhetően többet kereshet, mint más reklámhálózatban. Állítsa be szabadon a reklámot weboldalán, és legyen állandó havi keresete.

 

 
 
A Header bidding magasabb hozamot ad

A honlaptulajdonos (publisher) az oldal header részébe elhelyezett javascript kóddal lehetővé teszi azt, hogy a rendszer azonnali betöltése mellett realizalódjon az aukció, amely független a résztvevők által ajánlott ártól. Az oldalon a reklámrendszerből jelenik meg a reklám, amely a legmagasabb árat kínálta, ezzel a honlaptulajdonos magasabb nyereséget ér el, mint a standard reklámfelületnél.

 

 
Milyen magas a hozam és mikor kerül sor a kifizetéséreA honlap hozamának nagysága attól függ, hogy milyen az oldal minősége, látogatottsága és a szezonális jellemzőktől. A kifizetésre 15 000 Ft jutalék elérése után kerül sor, mégpedig 30 napon belül a naptári hónap végétől számítva – a tulajdonos által megadott bankszámlára. Az aktuális jutalék állását és a reklámok statisztikáját bejelentkezést követően fiókjában követheti.

 

 
Milyen típusú reklámok jelenhetnek meg a weboldalon

Weboldalán 4 féle alap Etarget reklámfajta jelenhet meg: banner, videó, szöveges és mobil reklám. A leghatékonyabb felületek formátuma 300x250 és 300x60 px. A weboldalon egyszerre legfeljebb három Etarget reklámegységet helyezhet el.

 

 
Az előnyös együttműködés feltételeiAhhoz, hogy partnerünkké váljon, nem szükséges vállalati regisztráció. Bármilyen jogi, vagy fizikai személy regisztrálhat. A velünk való partnerség nem zárja ki a más reklámrendszerekkel való együttműködést. Ha ténylegesen minőségi weboldallal rendelkezik, kérje a prémium oldalakhoz való hozzárendelést, és jusson további előnyökhöz.

 

 
    
Hogyan? 1. Regisztráljon vagy jelentkezzen be az Etarget partner-rendszerébe.2. Válassza ki a reklámfelület típusát és töltse ki az alapadatokat.3. Állítsa be a felület méretét és dizájnját.4. Generálja ki a beépítendő kódot, és helyezze el weboldalán.

.

 
Hozzon létre univerzális reklámfelületet weboldalán


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83