Kulcsrakész kampányok

 


Olyan egyéni megoldásokat is igénybe lehet venni, mint a kampányoptimalizáció, brand-impact mérés, Reach&Frequency, kreatívok tervezése, komplex kampányok levezérlése, stb. Megpróbáljuk rugalmasan kezelni az összes ügyfeleink részéről felmerülő igényt.

 

 
Egyéni megoldásokTeljes körű kampánykezelés rendelhető pénzügyi, autóipari, telekommunikációs, FCMG és e-commerce témakörökben, az ETARGET rendszerben, illetve programmatic technológiában. A szolgáltatás lehet korlátozott is, vonatkozhat például tanácsadásra, implementációs technikai segítségre, célzás optimalizálására, stb. A kampányok kiértékelésekor a CTR és konverziós kritérium mellett sok más egyéb követelményt is figyelünk.
 
Közép-Kelet Európa 9 országában vagyunk jelen Online reklámkampányokat szolgáltatunk Közép-Kelet-Európa domináns piacain, országonkénti önálló támogatással. A lokális és nemzetközi kampányokat egy helyről kezeljük, beleértve a fordításokat, és az adott ország helyi viszonyainak megfelelő kisebb-nagyobb modifikációkat. Az alábbi piacokon vagyunk jelen: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia, Szerbia, Horvátország, Bulgária, Lengyelország és Ausztria.
 
 
Bízza ránk kampányát Amennyiben igény van rá, komplett online kampányokat tudunk levezényelni megadott specifikációk alapján a tervezési fázistól egészen az implementációig, beleértve olyan extra szolgáltatásokat, mint a kampány implementálása más rendszerekbe (Google, Facebook). Ügyfeleink között vannak a legjobb digitális reklámügynökségek, melyek rendszeresen részt vesznek különböző tréningeken, hogy ne maradjanak le semmilyen újításról sem. E képzéseken részt vesznek olyan nagyobb brandek is, melyek online kampányaikat házon belül oldották meg.
 
 
Rólunk mondták
 
 
Tapasztalatainkat az Etarget rendszerével átlagon felülien pozitívnak értékeljük, az azonnali problémamegoldó-képesség, a szüntelen segítség a kampánykezelés terén és az emberi hozzáállás szempontjából. Ráadásul nagyon jó eredményeket lehet elérni a többi rendszerrel összehasonlítva. Ing. Adela Bednáriková
Marketing consultant, iFOCUS
 
 
 
Tapasztalataim alapján biztosan ajánlom más cégeknek is az Etarget megoldásait.Az Etargetnek is köszönhetően sikerül elérni az elvárt eredményeket, sokszor átlagon felüli CTR-el. A kampánykezelés nagyon egyszerű és az eredmények kitűnőek. Az Etarget kiváló minőséget és nagyon jó teljesítményt nyújt, a ráfordításainkat nézve nagyon effektív módszer.Martina Ivaničová
Programmatic specialist, UM | Universal McCann GmbH
 
Ajánlat kérése Kapcsolatfelvétel


Kapcsolat

Etarget SE Szent István tér 4-5. 5. em. 2. 1051 Budapest

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83