INFOLINE00 36 1 445 37 83
Axon Produkt Kft. (www.axonltd.hu) tulajdonosa az ETARGET - PARTNER bizonyítványnak, amely tanúsítványa tapasztalatainak az ETARGET rendszerben való hirdetési kampányok kezelését illetően.
Az ETARGET - PARTNER bizonyítvány olyan cégek jogosultsága, amelyek függetlenek az ETARGET Zrt.-től, nincsenek semmilyen tulajdonlási, illetve köztulajdonlási, továbbá sem alkalmazotti vagy semminemű hasonló kapcsolatuk az ETARGET Zrt.-vel. Az ETARGET - PARTNER bizonyítvány egy igazolás arról, hogy Axon Produkt Kft. teljesíti mindazon feltételeket, amelyek a szóban forgó tanúsítvány adományozásához szükségesek, és igényt tart szakmai szolgaltatások nyújtására szöveges hirdetések kialakítása során az ETARGET rendszerben.
Mi az ETARGET?

Az Etarget PPC és RTB internetes hirdetési forma. A PPC hirdetés előnye, hogy a hirdetés megjelenítése ingyenes, fizetni csak a kattintásokért kell - tehát a látogatókért, akik az Ön weboldalára érkeznek. Az RTB jelentése real time bidding, banneres hirdetés valós időben a lehető legalacsonyabb áron.

Magyarországon több ezer honlapon jelennek meg ezek a hirdetések.   © 2002 - 2018 ETARGET Zrt.
Kapcsolatfelvétel

+36 1 / 445 37 83