INFOLINE00 36 1 445 37 83

REKLÁM AZ INTERNETEN

Az internetes hirdetéseket mindenki használja – a kisvállalkozóktól és a kisebb cégektől kezdve, a nemzetközi cégeken át egészen a közigazgatásig. Elsősorban az egyszerű és gyors használata, valamint a kedvező lehetőségek miatt ilyen közkedvelt.

Egyszerűen

Jendoducho

Saját kampányt szinte mindenki képes indítani az Etarget hirdetési rendszerében. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni, létrehozni a szöveges vagy banner hirdetést, majd a szöveges hirdetések esetében hozzáadni a kulcsszavakat, beállítani ezek árait és feltölteni az egyenleget. Rendszerünk folyamatosan vezeti Önt a beállításokon, így nem kell aggódnia, hogy valamit helytelenül ad meg.

Gyorsan

Rychlo

Amint beállítja a kampány paramétereit, és feltöltötte egyenlegét, a hirdetését több, mint 1700 magyar weboldalon tudjuk megjeleníteni és az RTB rendszer több, mint 10 reklámhálózatában.

Kedvezően

Jendoducho

Az Etarget rendszerébe ingyen tud regisztrálni. Sőt, a PPC hirdetések megjelenítéséért nem kell fizetnie. Az egyenlegéből néhány forintot csak akkor vonunk le, ha az érdeklődő rákattint az Ön hirdetésére. Vagyis csak a valós érdeklődők után kell fizetnie, azaz az olyan látogatókért, akik átkattintanak az Ön weboldalára. Az RTB rendszerében a bannerek megjelenéséért szükséges fizetni, azonban az ezer megjelenítési költség valós idejű licit rendszer alapján van meghatározva, amely megakadályozza, hogy magas költségek jöjjenek létre a hirdetés elhelyzéséért a reklámfelületen. Mindig, minden információ megtalálható a statisztikák menüpontban. Ehhez elegendő bejelentkezni a felhasználói felületbe.

Hatékonyan

Jendoducho

Az Etarget rendszerében lévő hirdetések számos ügyfelet/látogatót irányítanak az Ön weboldalára és növeli márkaismertségét. Ez azt jelenti, hogy hirdetése felkeltette érdeklődésüket, és rá is kattintottak. Az RTB rendszer láthatóbbá teszi Önt minden célzott felhasználónak. Ha szeretné tudni, hogy az Ön weboldalán milyen tevékenységet folytattak, hogy megtették-e a várt lépéseket, akkor elég, ha beállítja a konverziók mérését.

Komplexen

Jendoducho

Magyarországon az internetes közösség 90 százalékát tudjuk megszólítani. Mindegy, hogy kit szeretne megszólítani, mi az ön weboldalára tudjuk irányítani az érdeklődőket. Az ETARGET reklámkampányt javasoljuk, mint a kommunikációs mix hatékony eszközét.

Változóan

Jendoducho

Rövidtávon szeretné növelni a weboldala látogatottságát? Szeretné, ha többen tudnának a márkanevéről, a termékeiről, a szolgáltatásairól? Vagy szeretné kiárusítani a raktáron felhalmozódott árukészletet? Az Etargetet beillesztheti vállalkozása marketing mixébe.

 

Saját oldala van, és szeretne keresni az Etargettel?

Kapcsolat

Etarget Zrt. Flórián tér 1 1033 Budapest Adósz.:14178214-2-41 Cégjegyzéksz.: 01-10-045872

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83