INFOLINE00 36 1 445 37 83

ETARGET SZOLGÁLTATÁSOK - személyre szabott megoldások


Az Etarget Services divízója progresszív marketing szolgáltatásokat kínál az online hirdetések és az e-commerce terén a kkv. szektor részére.

 

1.   ETARGET KAMPÁNYOK KOMPLEX MENEDZSELÉSE

Azon ügyfelek részére, akik pénzügy, autó, telekommunikáció és FMCG, valamint az e-commerce terén működnek, a PPC kampányok területén teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk és az Etarget rendszerében. A szolgáltatás tartalmazhat:

  •  tanácsadás a célok és a kampány stratégiájának meghatározásában,
  •  a kampány teljes menedzselése,
  •  technikai támogatás a szükséges mérő és célzó eszközök meghatározásában,
  •  a hiányzó funkcionalitások fejlesztése az Etarget PPC rendszerébe, kizárólag az ügyfelek egyéni szükségletei alapján.

2.   ETARGET KAMPÁNYOK SPECIÁLIS FUNKCIÓKKAL

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek az általános Etarget felhasználói lehetőségeken kívül további megoldásokat kínálnak. Ezeket a szolgáltatásokat az ügyféllel való individuális megegyezés után nyújtjuk. Ilyen szolgáltatások lehetnek:

a)   anti-retargeting célzás

Ez a szolgáltatás azon partnerek számára alkalmas, akiknek az oldaluk látogatottsága magas, viszont igénylik a fennmaradó  felhasználokra lehetséges célzást. Ez a szolgáltatás speciálisan az új látogatók megszerzésére szolgál. A szolgáltatást piacvezetők használják az e-commerce és az internetes hírszolgáltatói oldalak és portálok terén.

b)  hirdetések automatikus létrehozása az RSS feed alapján

Ez a szolgáltatás a kampányok automatikus létrehozására szolgál (beleértve a hirdetések és kulcsszavak megadását). A szolgáltatás az Etargetben létrehozott reklám kampány tartalmának állandó frissítésére használható. A szolgáltatást kedvezményeket kínáló oldalak, webshopok, hírszolgáltató oldalak használják.

c)  Reach kampányok

Ezek a kampányok rövid idő alatt a gyors és intenzív elérést biztosítanak az interneten.

 

3.   REKLÁMKAMPÁNYOK A FACEBOOK.COM OLDALON

Kevésbé megszokott reklám formátumok beillesztését tesszük lehetővé egyéni ügyfélszolgálat segítségével a Facebook.com-on. A Facebook dinamikusan fejlődik, folyamatosan változó progresszív reklám formátumok kínálatával. A banner és más formátumok, valamint különleges célzási és más eszközök hozzáférését biztosítjuk.  Aktuális kiánalatunkat kérje itt.

A Facebook Ireland társasággal közvetlenül, európai képviseletű közvetítő nélkül működünk együtt.

 

4.   RETARGETING KAMPÁNYOK

A retargeting célzásu kampányok nagyon közkedveltek hatékonyságuknak köszönhetően, ugyanakkor sokaknak problémát okoz a kódok beillesztése és az egész kampány menedzelése. A retargeting kampányokhoz teljeskörű támogatást nyújtunk. A legtöbb weboldalon elérhető minden rendelkezésre álló formátum (szöveg, banner, videó). (A külföldi oldalaktól kezdve, mint a youtube.com, yahoo.com, techcrunch.com egészen a jelentős magyar és kevésbé ismert oldalakig).

Közvetítők nélkül együttműködünk több amerikai és európai hálózattal, ugyanúgy a magyar weboldalak üzemeltetőivel is.

 

5.   MOBILHIRDETÉSEK

Az ügyfeleink részére a kampányokat különböző reklám formátumok beillesztésével valósítjuk meg, amelyek kizárólag mobil eszközökben jelennek meg, azokra optimalizált oldalakon és applikációkban. Lehetséges CPM és CPC alapú telepítés.

Együttműködünk több amerikai és európai hálózattal, ugyanakkor magyar weboldalak üzemeltetőivel is. Ezeknél a kampányoknál szintén az Etarget rendszert használjuk.

 

6.   PPC KAMPÁNYOK TELJES KÖRŰ MENEDZSELÉSE

Az összes elérhető PPC rendszerben a PPC kampányok egységes menedzselése. A kampányokról cégünkben alkalmazott és folyamatosan szakképzett munkatársaink csapata gondoskodik.

 

7.   TELJESÍTMÉNY ALAPÚ HIRDETÉS

A kiválasztott ügyfeleknek különféle teljesítmény-alapú kampányokat is menedzselünk, amelyek CPA (CPO, CPR, CPS, CPCall és hasonlók) alapú díjazásúak is lehetnek.

 

8.   NEMZETKÖZI KAMPÁNYOK

Online reklám kampányokat biztosítunk Közép- és Kelet Európa több piacán, helyi ügyfélszolgálattal minden piacon. Ilyen hirdetésekhez a helyi ügyfélszolgálat kedvező pénzügyi feltételeket kínál.  A kampányok specifikus követelmények alapján jönnek létre együttműködve a helyi reklámfelületek szolgáltatóival és az affiliate marketing megoldásokkal.

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését , esetleg más kérdései merültek fel, bátran keressen minket.

E-mail:
uzlet@etarget.hu
Telefon:   06 1 445 37 83 (Hé-Pé 9-17h)
Kapcsolat

Etarget Zrt. Flórián tér 1 1033 Budapest Adósz.:14178214-2-41 Cégjegyzéksz.: 01-10-045872

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83