INFOLINE06 1 808 83 53

 

Click & See PPC hirdetés

A PPC hirdetések eljuttatják a látogatókat honlapjára. Csakhogy a mai, felgyorsult időkben a látogatók többsége anélkül hagyja el az oldalt, hogy megismerné Önt és termékét.

Növelje a kattintás értékét azzal, hogy emlékezteti a látogatókat honlapjára még további 7 napon keresztül banner formájában.

 

A Click &See a megoldás, amely egyedülálló módon ötvözi a kattintás alapú reklámot a 7 napon át tartó banner retargetinggel. A szolgáltatást igénybe veheti már egy kattintás áráért, hiszen a banner megjelenítése 7 napon át ingyenes. Sőt, a Click &See rendkívül egyszerűen kezelhető. Elegendő megírni a szöveges hirdetést, a többiről a rendszer gondoskodik.

 

Mi a Click & See

  • Célzott szöveges reklám, amely látogatókat irányít honlapjára,
  • Banner reklám, amely 7 napon keresztül megjelenik mindenkinek, aki már rákattintott a szöveges hirdetésre,
  • Teljesen automatizált, azaz nem kell létrehozni a bannert, a retargeting kód elhelyezése sem szükséges, és nem igényel további beállításokat sem.
 

Mennyibe kerül a Click & See

 

Az ár csak Önön múlik. Ön állítja be, mennyi forintot szeretne fizetni egy olyan felhasználó kattintásáért, akinek érdeklődését felkeltette hirdetésének tartalma. Minden megjelenítés, legyen szó akár szöveges, akár banner reklámról, ingyenes.
Ön dönti el, hogy mennyit hajlandó hirdetésbe fektetni naponta, hetente vagy havonta. Az összeg attól függ, mennyi látogatót szeretne eljuttatni honlapjára.

Hogyan és hol jelenik meg a hirdetés

Először célzott szöveges hirdetéssel találjuk meg a terméke, szolgáltatása iránt érdeklődő felhasználókat.

Ez a hirdetés célzottan fog megjelenni az Etarget partnerhálózatában, mint pl. az index.hu, origo.hu és további több száz oldalon.

A honlaplátogatást követően 7 napon keresztül megjelenítjük a bannereket. Ezek a bannerek jelennek majd meg az Etarget hálózatában és további reklámhálózatokban, vg.hu, penzcentrum.hu a youtube.com stb.

Hogyan tovább

A reklám teljes mértékben az Ön kezében van. Elég, ha regisztrál. Ezt követően létrehozza a kampányt négy egyszerű lépésben:
  1. Írja meg a hirdetés szövegét. A fejléc 30 karaktert, míg az ajánlat leírása 80 karaktert tartalmazhat. Ezután adjon hozzá egy illusztrációnak használt képet vagy az Ön logóját.
  2. Állítsa be, hol és kinek jelenjen meg a hirdetés. Több célzási lehetőséget (kulcsszavak, publikumok) biztosítunk, és a hirdetést megjelenítő honlapok választéka is széles.
  3. Állítsa be azt az időt, amikor szeretné a hirdetés megjelenítését.
  4. Határozza meg a költségvetést, miszerint mennyit szeretne a hirdetésbe fektetni napi, heti vagy havi szinten. Mindig tudni fogja, mennyibe fog Önnek kerülni a reklám, és annak összege sosem okoz majd meglepetést.

 

Megjegyzés: A bannerek létrehozása automatikus. Amennyiben a bannerek minőségével nem elégedett, természetesen saját bannereket is használhat.

 

Felkészült a hirdetések elindításához?

Kérdései vannak? Hivjon ezen a számon +36 1 / 808 83 53
 
 


Mi az ETARGET?

Az Etarget PPC és RTB internetes hirdetési forma. A PPC hirdetés előnye, hogy a hirdetés megjelenítése ingyenes, fizetni csak a kattintásokért kell - tehát a látogatókért, akik az Ön weboldalára érkeznek. Az RTB jelentése real time bidding, banneres hirdetés valós időben a lehető legalacsonyabb áron.

Magyarországon több ezer honlapon jelennek meg ezek a hirdetések.   © 2002 - 2018 ETARGET Zrt.
Kapcsolatfelvétel

+36 1 / 808 83 53