INFOLINE00 36 1 445 37 83

Business Retargeting

Mi a Business retargeting

Business Retargeting kifejezetten olyan cégek részére létrehozott megoldás, amelyek más cégeknek kínálják termékeiket, szolgáltatásaikat.Közép- és nagyvállalatok esetében a vásárlás egy összetett folyamat, amelyben akár több személy is részt vesz. A Business retargetingnek köszönhetően már egy látogató elegendő ahhoz, hogy a hirdetése látható legyen az egész cégen belül – azaz az adott cég összes dolgozója látja a hirdetést. Ezáltal eléri azokat a vásárlási folyamatba bevont személyeket is, akik döntenek egy-egy szolgáltatás vagy termék beszerzése során.
 

Hogy működik a Business Retargeting?

 

  • A vállalat dolgozója ellátogat honlapjára
  • A vállalati IP-cím rögzítésre kerül
  • A hirdetés az egész vállalatnak megjelenik
A Business Retargeting a klasszikus Retargeting elvén működik – azaz megjegyzi a honlaplátogatókat, akiknek ezt követően megjelennek a hirdetések. A Business Retargeting ereje azonban abban rejlik, hogy csupán egy alkalmazott látogatása is elegendő ahhoz, hogy az azonos IP-címmel rendelkező többi felhasználót is elérje az Ön hirdetése.  Egy vállalat esetében ez lehet az egész szervezet vagy egy-egy kihelyezett iroda.

Miért érdemes használni a Business Retargetinget

  • Értékesítés növelése a reklámba fektetett összeg megfelelő elosztása által
  • A honlaplátogatókba fektetett összeg megtérülésének növelése
 

A Business Retargeting előnyei

Szélesebb elérés

Retargeting Business használatával sokkal szélesebb közönséget tud elérni, mint csupán azt az egy felhasználót, aki már járt honlapján, s ahol a süti rögzítve lett.

 

  • Business retargeting által több felhasználót érhet el, nem csak azt az egyet, aki járt a honlapján
  • Business retargeting által több eszközt is lefedhet (pl. PC, laptop, tablet, mobiltelefon stb…)

Egyszerű kampánymenedzsment

További, nem kevésbé fontos feltétele a Business retargeting hatékony alkalmazásának a retargetált közönségek és a reklámkampányok egyszerű kezelhetősége.

Bannerek készítése

A hirdetők gyakori problémája a retargeting alkalmazása során a bannerek tartalmának gyors változása, ezért az Etarget kedvezményes feltételekkel nyújtja bannerek készítésére vonatkozó szolgáltatását ügyfeleinek közvetlenül az Etarget szakembereitől.

Hogyan kell elindítani a Business Retargetinget

Regisztráljon az Etargetbe, és válassza ki a“Business Retargeting” opciót.

Helyezze el a kódot honlapja forráskódjába, hogy rögzíteni tudja a látogatók IP-címét. Ezen IP-címek alapján tudjuk azonosítani ezeket a látogatókat és megjeleníteni nekik, valamint az azonos IP-címmel rendelkezőknek a hirdetéseket. A kódot a fiókjában találja meg.

Töltse fel a bannereket fiókjába. Ha szükséges, az Etarget is elkészítheti azokat Önnek. A bannerekre vonatkozó technikai paramétereket itt találja meg. 

Állítsa be a költségvetést. Szükség esetén segíthetünk a kampány javasolt költségvetésének megállapításában. Lépjen velünk kapcsolatba.

 

 

Hol jelennek meg a hirdetései

A hirdetése megjelenhet több száz honlapon. A partneroldalak teljes listáját megtekintheti fiókjában.

Próbálja ki a Business Retargetinget még ma

Kérdései vannak? Hivjon ezen a számon +36 1 / 808 83 53
 
 
 


Kapcsolat

Etarget Zrt. Flórián tér 1 1033 Budapest Adósz.:14178214-2-41 Cégjegyzéksz.: 01-10-045872

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83