INFOLINE00 36 1 445 37 83

A CSAPAT


 

Szalay Éva Account Manager, Magyarország

Tanulmányait 2012-ben fejezte be a komáromi Selye János Egyetemen, vállalatirányítás szakon. Egyetemi tanulmányai alatt, adminisztrációs munkatársként dolgozott a Personality személyzeti szolgáltató vállalat részére, majd később ügyfélszolgálati tanácsadóként szerzett tapasztalatot a Crystal Call vállalatnál. Az Etargetnél 2012 novemberétől dolgozik Account Manager-ként.


Hegedűs Kata Account Manager, Magyarország

Tanulmányait 2006-ban fejezte be a Budapesti Corvinus Egyetemen, majd ebben az évben account menedzserként kezdett el dolgozni az Etargetnél. 2008-tól ügyféloldalon foglalkozott online kampányokkal. 2012-től ismét az Etarget csapat tagja. Account menedzserként kezeli a nemzetközi hirdetők kampányait, valamint ügynökségek és a magyarországi partneroldalak kapcsolattartója.


Marcel Vašš Chief Executive Officer

1973-ban született, tanulmányait a Pozsonyi Közgazdasági Egyetemen végezte kereskedelmi és marketing szakon. Az egyetem befejezése után aktívan tevékenykedett média és telekommunikáció szakterületeken. Az MBC, hang- és adatszolgáltató társaság kereskedelmi- és marketing igazgatói pozícióját töltette be, mielőtt az Etarget Zrt.-hez került, ahol jelenleg ugyanezt a pozíciót tölti be. A társaság kereskedelmi tevékenységeit felügyeli a szlovák, cseh és magyar piacon.


Nora Kováčiková Chief Financial Officer

Tanulmányait 2000-ben fejezte be a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügyi, bankügyi és beruházási szakterületre specializálódva. Az egyetem befejezése után az ING Banknál dolgozott mint NBS reporting & Retail officer. 2003. novemberétől a COMMERZBANK AG egyik kirendeltségében Deputy of Financial Manager-ként dolgozott. A Price WaterhouseCoopers Rt. Associate&Advisory pozícióját 2005. júniusától töltötte be főleg pénzügy, majd később egyéb területeken is. Jelenleg az Etarget Zrt. gazdasági részlegének vezetője a szlovák, a cseh, a magyar és a román piacon.


Martin Vašíček IT and Development Manager

A Pozsonyi Comenius Egyetem Matematika, Fizika és Informatika Karán 2002-ben fejezte be tanulmányait, az informatikára specializálódva. Egyetemi évei alatt egy évig dolgozott a Szlovák Posta informatikai részlegén, programozóként. Az ICL társaságnál szintén programozóként dolgozott két évig. E-business projektekkel 2001. végétől kezdett foglalkozni. Egyike az ETARGET Zrt. első alkalmazottainak, jelenleg a fejlesztői osztály vezetője.

Kapcsolat

Etarget Zrt. Flórián tér 1 1033 Budapest Adósz.:14178214-2-41 Cégjegyzéksz.: 01-10-045872

uzlet@etarget.hu

+36 1 / 445 37 83