INFOLINE06 1 808 83 53

 

 

Rólunk

 

 

Az ETARGET az egyik első internetes reklám közzétevő rendszer Közép-Kelet Európában. 2002-es alapításunk óta sikerült egy egyedi platformot létrehozni, amely máig sikerrel működik 7 országban. Több ezer hirdető kampányait kezeljük, miközben folyamatosan bővítjük partnerhálózatunkat.

 

 

 
PPC reklámtól a programmatic-ig

Az ETARGET reklám platform elsősorban kattintás alapú hirdetést jelenít meg. Működésünk 15 éve alatt fokozatosan más hirdetési lehetőségeket is beépítettünk, banneres és videoreklámot, rich formátumokat, egyedi célzási lehetőségeket, stb. Rendszerünket állandóan frissítjük, azon dolgozunk, hogy az internetes reklám minél hatékonyabb legyen.

 

 
A legnagyobbakkal dolgozunk együtt

Az ETARGET nyílt platform, saját hálózatunkon kívül más nagy, globális szolgáltatókhoz is hozzáférést biztosítunk, többek között a Rubicon, Google Display Network,Internet Billboard, Smart Adserver rendszereibe. A technológiát illetően fő partnereink az AppNexus és a Sizmek. Fontos a kampányok eredményeinek átláthatósága is, ezért integráltuk rendszerünkbe a régió legnagyobb méréssel foglalkozó vállalatát is, a Gemiust.

 

 

Nemzetközi reklámkampányokat vezérlünk Közép-Kelet Európában A következő piacokon vagyunk jelen: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Románia, Szerbia, Bulgária. Nemzetközi korporációk kampányait is vezetjük, amelyek a régió több országában párhuzamosan futnak, de a régión kívüli hirdetőknek is adunk tanácsot az itteni specifikumokat illetően.
Lead more about Etarget International in English here.
Kapcsolatfelvétel


Mi az ETARGET?

Az Etarget PPC és RTB internetes hirdetési forma. A PPC hirdetés előnye, hogy a hirdetés megjelenítése ingyenes, fizetni csak a kattintásokért kell - tehát a látogatókért, akik az Ön weboldalára érkeznek. Az RTB jelentése real time bidding, banneres hirdetés valós időben a lehető legalacsonyabb áron.

Magyarországon több ezer honlapon jelennek meg ezek a hirdetések.   © 2002 - 2018 ETARGET Zrt.
Kapcsolatfelvétel

+36 1 / 808 83 53