Pay-per-click(PPC) advertising network
Select Location
HU
Language
INFOLINE06 1 808 83 53
 

Reklám a leglátogatottabb oldalakon

A hirdetését 1700 magyar oldalon tudjuk megjeleníteni.

Reklám szinte azonnal

Az Ön hirdetése néhány percen belül megjelenik az interneten.

 

Egyszerű beállítások

A reklámkampány elindításához semmilyen speciális ismeret nem szükséges.
 

Több ezer elégedett hirdető

Csatlakozzon az elégedett ügyfelek táborához, akik az Etarget hirdetési rendszerét használják.

 
 

Az Etarget új marketingeszközt mutat be a Facebook Ads API segítségével, amely lehetővé teszi, hogy az Etarget rendszerben létrehozott hirdetések a www.facebook.com oldalain is megjelenjenek.

 

Több ezer elégedett ügyfél

Az Etarget hirdetési rendszerét több mint 20 000 cég használja, Közép- és Kelet-Európa 9 országában.

 

Nemzetközi vállalatok

Ügyfeleink között több fontos nemzetközi vállalat is megtalálható.

 

Ügynökségek és szaktanácsadók

Több száz ügynökséggel működünk együtt, akik szívesen segítenek Önnek a kampány elindításában.

 

Keressen pénzt az Etargettel!

Az Etarget hirdetéseivel pénzt is kereshet! Csatlakozzon ahhoz a több ezer weboldalt tartalmazó hálózathoz, amelyben megtalálható például az Facebook.com, Index.hu, Origo.hu vagy a Portfolio.hu.

Vegye igénybe a 300 000 megjelenítés BÓNUSZ-t az ETARGET RTB banneres hirdetéssel

[...]

Igazán nagy ajándék: ETARGET RTB banneres hirdetés

Ezennel büszkén szeretnénk bejelenteni, hogy erőfeszítéseink által az ETARGET újabb mérföldkőhöz érkezett és egy remek szolgáltatást nyújthatunk Önnek, a legnagyobb ajándékot – az RTB banneres hirdetést.

[...]

2 hét karácsonyig: Vegye igénybe utolsó előtti ajándékunkat és tippünket hirdetéséhez

Tudta, hogy a kutatások alapján a karácsonyi ajándékokra a vásárlók 40%-a 60 000 Ft-ot, míg 14%-uk több mint 120 000 Ft-ot szán? Biztosak vagyunk abban, hogy Önnek több ajánlata is van számukra! Ne arra várjon, hogy a vásárlók az interneten maguktól fedezik fel Önt. Emlékeztesse magát az ETARGET figyelemfelkeltő hirdetéssel csaknem az összes magyarországi weboldalon. Ezen kívül, most még egy ajándékkal jutalmazzuk.

[...]

3 hét karácsonyig: 13 %-os BÓNUSZ és további tipp, hogyan legyen jobb hirdetése

Minden évvel növekszik az interneten vásárolt ajándékok aránya. Az emberek több mint fele ilyen módon vásárolja a meglepetéseket szerettei számára, valamint 3 héttel karácsony előtt már készen állnak az ajándékokkal az ünnepekre. Hozza létre vagy módosítsa karácsonyi kampányait és így irányítsa potenciális ügyfeleit saját weboldalára. Karácsonyig már csak 3 hét van hátra.

[...]

4 hét karácsonyig: További ajándék és tipp az Ön internetes hirdetéséhez

Biztosak vagyunk abban, hogy már Ön is gondolkozott azon, milyen karácsonyi ajándékkal lepje meg szeretteit. Potenciális ügyfelei többsége is most hasonlóan gondolkodik. Szólítsa meg őket ott, ahol a leggyakrabban vásárolnak – az interneten. Annak érdekében, hogy az Ön értékesítését minél jobban segítsük, erre a hétre is különleges ajándékkal készültünk bónusz formájában. Karácsonyig már csak 4 hét van hátra.

[...]

6 hét karácsonyig: Tekintse meg e heti meglepetésünket

Azon vállalkozások száma, amelyek létrehozták és aktiválták karácsonyi internetes kampányukat minden nappal növekszik. Megtalálható közöttük az Ön versenytársa is. Ne maradjon le Ön sem az eladásnövelés legjobb időszakáról és készüljön fel rá már most. Mától már csak 43 nap, tehát 6 hét van hátra karácsonyig.

[...]

7 hét karácsonyig, folytatjuk a bónusz osztást: Hozza létre kampányat most 22 %-os BÓNUSSZAL

A hasonló vállalkozások többsége, mint az Öné már elkezdte a karácsonyi internetes kampányok készítését. Ne halassza el a legmegfelelőbb időszakot az eladás növelésre és készüljen fel már most. Már csak 7 hét van hátra karácsonyig.

[...]

8 hét karácsonyig = 8 ajándék: Hozza létre kampányat 25%-os BÓNUSSZAL

8 hét van hátra karácsonyig. Hasonló vállalkozások, mint az Öné, már elkezdték gondosan elkészíteni a karácsonyi internetes kampányokat. Az ok egyszerű – a kutatások alapján ötből négy ember az interneten vásárol és legtöbben már most kezdik válogatni az ajándékokat.

[...]

Augusztusban indul az ETARGET új szolgáltatása, az ETARGET EASY

Az ETARGET bemutatja legújabb, „ETARGET EASY“ szolgáltatását.

[...]

Rengeteg hasznos online tudnivaló a dmexco konferenciáról

A dmexco Digitális marketing konferencia egy nemzetközi kiállítás és a digitális szektor konferenciája egyben. A dmexco minden évben ideális platformot nyújt a helyi és nemzetközi vállalkozásoknak a digitális világból, amely lehetővé teszi a legújabb megoldások és technológiák bemutatását.

[...]

A RETARGETING megsokszorozza reklámkampánya eredményét

A vásárlási döntés bonyolult folyamat, míg maga a vásárlás mindössze néhány másodpercig tart. Sok esetben a vásárlók akár néhány napig is mérlegelnek, összehasonlítják az ajánlatokat és végül a legmegfelelőbb mellett döntenek.

[...]

Az ETARGET segít láthatóvá tenni vendéglátóipari vállalkozását

Vendéglátóipari vállalkozást működtet? Vállalkozása nem növekszik vagy szeretné bővíteni a tevékenységeket? Felejtse el az éttermeket és szállodákat közetlenül megszólító HORECA képviselőket. Válassza inkább az igazán hatékony online hirdetéseket és keltse fel az érdeklődők figyelmét már a szezon elején.

[...]

Tegye láthatóvá webáruházát az ETARGET reklámhálózatával

Webáruházában verhetetlen árakon találhatóak kiváló termékeket, mégis kevés a vásárló? Amennyiben az internetes reklámon gondolkodik, ne szórja a pénzt fölöslegesen, potenciális vásárlóit szólítsa meg közvetlenül az ETARGET reklámhálózatán keresztül.

[...]

Az ETARGET láthatóvá teszi az ingatlanirodákat

Ingatlanirodát működtet és weboldala látogatottsága folyamatosan csökken? Zavarja az egyre erősödő verseny? Az ETARGET figyelemfelkeltő hirdetések egy hatékony megoldást nyújtanak.

[...]

Az ETARGET láthatóvá teszi szolgáltatásait

Elveszettnek érzi magát a versenytársak között és reménykedik, hogy látogatottsága és nyeresége önmagától fog növekedni? Szolgáltatásokat kínál? Váljon láthatóvá az ETARGET-tel és a pontosan célzott internetes reklám erejét sáját bőrén tapasztalhatja.

[...]

Tegye láthatóvá autó-motor ipari vállalkozását az ETARGET-tel

Vállalkozása népszerűsítésén gondolkodik? Amennyiben szeretné fellendíteni vállalkozását vagy a márkaismertséget növelni, az ETARGET figyelemfelkeltő hirdetések egy kiváló megoldás.

[...]

ETARGET bemutatta az új, jobb felhasználói felületet

Az ETARGET 2013 június végén minden új ügyfelének elérhetővé tette nyári újdonságát – az új, jobb felhasználói felületet.

[...]

Az internetes hirdetésről szóló kutatás kiértékelése: ETARGET – a második leggyakrabban használt hirdetési csatorna

Az ETARGET 2013. április során egyedülálló közvélemény-kutatást készített „Nem pazarolja el az internetes hirdetésekben rejlő lehetőségeket?“ címmel. A felmérés célja nem volt más, mint kideríteni azt, hogy miként vélekednek a cégek az internetes reklámokról.

[...]

ETARGET – figyelemfelkeltő internetes hirdetések utazási irodák részére

Az ETARGET figyelemfelkeltő internetes hirdetéseket jelenít meg az olyan TOP oldalakon, mint az Index.hu, az Origo.hu, valamint a Portfolio.hu és még több mint 1700 magyarországi oldalon a PPC (Pay Per Click) modell alapján. Ez azt jelenti, hogy a hirdetés megjelenítése ingyenes, fizetni csak a kattintásokért kell, tehát azokért a látogatókért, akiknek a hirdetés felkeltette az érdeklődését.

[...]

Etarget mobilhirdetés

Mutassa be vállalkozását mobilhirdetésekkel is.

[...]

Geotargeting

Egy minőségi kampány minimális költségvetéssel és maximális hatékonysággal – ez minden vállalkozó vagy üzletember álma, aki hírt szeretne adni termékéről vagy szolgáltatásáról.

[...]

#ad140: Etarget + Twitter

Bemutatjuk az #ad140 szolgáltatást. Ennek az új szolgáltatásnak köszönhetően új kampányokat hozhat létre közvetlenül Twitter fiókjából. Elég csupán, ha összeköti a két fiókot, és a hirdetés létrehozásakor az #ad140 címkét használja. Rendszerünk automatikusan hozzárendeli a hirdetéshez a kulcsszavakat és az illusztrációt is.

[...]

Közösségi oldalak

Az Etarget egy internetes hirdetési forma. Előnye, hogy a hirdetés megjelenítése ingyenes, fizetni csak a kattintásokért kell - tehát a látogatókért.

Magyarországon több ezer honlapon jelennek meg ezek a hirdetések.   © 2002 - 2014 ETARGET Zrt.